Massa hoopt op een herstart

F1 Grand Prix of Australia - Practice

Felipe Massa hoopt in Maleisië écht zijn seizoen te starten. Net als vorig seizoen was de opener in Australië niet veel soeps, dus zal hij zich nu moeten ‘wreken’. Hij is optimistisch dat hem dat gaat lukken. ,,In de wintertests waren we altijd snel op de meer ‘normale’ circuits zoals Barcelona, dus ik hoop dat dat hier in Sepang ook het geval zal zijn. Ik zie uit naar het weekend.”

Is het hol gepraat of mag Massa inderdaad optimistisch zijn? Waarschijnlijk het laatste. Ferrari is zo’n stabiele factor in de Formule 1, dat het haast niet anders kan dat het in Sepang weer vooraan mee zal doen. Misschien niet voor de winst, maar in elk geval wel voor meerdere punten.

De interessante vraag is dan natuurlijk wie van de twee Ferrari-mannen het voortouw zal nemen. Raikkonen lijkt namelijk wat meer in vorm te komen. Vanochtend was hij de snelste tijdens de tweede vrije training. Misschien dat het de Fin aanspoort om zondag alles uit de kast te halen. En dan kan Massa het wel eens lastig krijgen tegenover zijn teamgenoot.

Lees ook:Thermometer: Ferrari presenteert maffe auto
Lees ook:Hoe goed is Massa nu eigenlijk?
Lees ook:Historische race voor Ferrari
Lees ook:Alonso gelooft in winst
Lees ook:Alonso wil maar één ding: de titel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.