Lola en March F1-kandidaat

Na Prodrive en USF1 hebben Lola en March zich ook ingeschreven voor het volgende Formule 1-seizoen, in de hoop dat ze één van de drie nieuwe teams kunnen worden. Dat betekent dat – als alle huidige teams blijven – er één van hen in elk geval moet afvallen. Lola en March waren allebei al eerder in de F1 actief. Daarbij heeft March een goede kans om toe te treden. FIA-baas Max Mosley was namelijk in de jaren zestig één van de oprichters van het bedrijf. En vriendjespolitiek is de Formule 1 niet vreemd…

Lees ook:Wurz begint F1-team
Lees ook:Alle F1-teams blijven in F1
Lees ook:Helemaal geen nieuwe teams in 2010?
Lees ook:Lijst nieuwe F1-teams lekt uit
Lees ook:Drie nieuwe F1-teams in 2010

2 reacties op “Lola en March F1-kandidaat

  1. gold price

    Titelkandidaat Muscle Milk Aston Martin was ook voorin te vinden tot er zich technische problemen voordeden met de wagen halverwege de race. De oliepomp werd vervangen en de wagen kwam op de vierde plaats terug op de baan. Uiteindelijk finishte ze op de 32ste plaats algemeen op 48 ronden achter de winnaars.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Vernon Foster

    De kandidaat die het dichtste op de Red Bull van Vettel volgt is Button. De Brit ligt een straatlengte voor op zijn ploegmaat en het zal voor Hamilton deze race moeten keren. Zo niet zal het voor hem de eerste keer in zijn carrière zijn dat hij achter zijn ploegmaat zal eindigen in de eindstand van het klassement. Button is de favoriet voor de tweede plaats in het klassement, maar zegt zelf liever nog een overwinning te behalen dan de tweede plaats. En dat zegt ook Alonso.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.