Thermometer: Hamilton en Massa maken zich op voor Fuji

Race
var iamInit = function() {try{initIamServingHandler(234,156,166628,”http://pis.picapp.com/IamProd/Resources/Css/css2.css”)}catch(ex){}}()

Lewis Hamilton en Felipe Massa staan op het punt de degens wederom te kruisen. Ditmaal in Japan, voor de op twee na laatste Grand Prix van het seizoen. De heren voelen zich er goed onder. Hamilton barst van het vertrouwen, terwijl Massa nog steeds vindt dat hij alle kans heeft.

Het kan alle kanten op in Japan. Hamilton kan de titel nagenoeg binnenslepen, maar Massa kan evengoed zijn achterstand verkleinen of zelfs de Brit voorbij steken. Wie zal het zeggen? De coureurs zelf hopelijk niet, want dan wordt het een enigszins complexe situatie, met twee winnnaars.

,,Ik heb veel geleerd van mijn fouten van vorig jaar. Ik heb een grote stap gezet in mijn persoonlijke leven en als coureur en ik denk dat ik volwassen ben geworden als rijder", meent Hamilton tegenover Autosport. ,,Ik voel me een stuk sterker, zowel mentaal als fysiek. Vorig jaar was ik een beetje nerveus, dit jaar niet."

Concurrent Massa denkt er echter ook het zijne van. ,,We liggen zeven punten achter, we hebben nog heel veel kans. Dat is het belangrijkste", zegt de Braziliaan, ook tegenover Autosport. ,,We zijn sterk en we kunnen winnen."

Lees ook:Kovalainen heeft alle kans op de titel
Lees ook:Thermometer: Massa alleen maar sterker door verlies
Lees ook:Thermometer: Briatore maakt gehakt van Hamilton
Lees ook:Seizoensprognose: Felipe Massa
Lees ook:Thermometer: Massa speelt geen vieze spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.