Thermometer: Massa alleen maar sterker door verlies

Sports News - February 18, 2009

Zijn nipte verlies van de titel vorig seizoen gaat Felipe Massa dit seizoen geen parten spelen. Integendeel, hij is er alleen maar sterker door geworden als coureur. Hij vat het op als een stukje levenservaring. ,,Soms geeft het leven je iets wat je niet verwacht, maar met een reden.”

Zo met het nieuwe seizoen in het verschiet, laat de Braziliaanse net-niet-winnaar van 2008 een no-nonsense-geluid horen. ,,Als we winnen, winnen we. Als we verliezen, verliezen we. Als we een fout maken, maken we een fout. That’s it”, zegt hij tegen Autosport.

,,Ik ben niet zo iemand die wat er gebeurd is voor de rest van zijn leven op negatieve manier meedraagt. Als je dat doet, word je een gefrustreerde vent”, vervolgt hij. ,,Dus ik beschouw het als ervaring, een levenservaring. Soms geeft het leven je iets dat je niet verwacht, maar met een reden.”

Die reden kan wel eens zijn dat Massa dit seizoen nog gebrander is op de overwinning, en dat hij mentaal ook nog sterker is. Althans, die indruk wekt hij zelf. Hij zegt ‘zeker weten’ sterker te zijn van afgelopen jaar.

Lees ook:Thermometer: Fittipaldi waarschuwt Ferrari voor de McLaren-fout
Lees ook:Thermometer: Kubica blijft voor titel gaan
Lees ook:Thermometer: Hamilton en Massa maken zich op voor Fuji
Lees ook:Thermometer: Montoya geeft tips
Lees ook:Thermometer: Massa speelt geen vieze spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.