Thermometer: Briatore maakt gehakt van Hamilton

Previews
var iamInit = function() {try{initIamServingHandler(234,156,188550,”http://pis.picapp.com/IamProd/Resources/Css/css2.css”)}catch(ex){}}()

Als we Renault-baas Flavio Briatore moeten geloven, gaat Lewis Hamilton dit seizoen opnieuw op zijn bek en vergooit hij de titel. ,,Hamilton heeft niets geleerd, dat zagen we in Japan", luidt het oordeel van de Italiaan – die verbaal gehakt maakt van de Brit.

,,Naar mijn mening zal Hamilton opnieuw de titel vergooien", zegt Briatore tegenover de Gazzetta dello Sport. ,,Hij en McLaren waren vorig jaar al zo goed: het kampioenschap verliezen met 17 punten voorsprong en twee races te gaan, dat is het waard om in het Guinness Book of Records te zetten."

De teambaas fulmineert nog even verder. ,,Als iemand op zo'n manier in de Guinness komt, kan hij dat zeker herhalen als hij maar vijf punten voorsprong heeft. Ik denk dat Massa de titel zal winnen."

Volgens Briatore moet Hamilton nog veel leren. ,,Hem moet verteld worden dat hij een Formule 1-coureur is, geen marsmannetje. Hij is geen Muhammad Ali. Hij is een broekie die nog steeds moet laten zien wat die waard is."

En de Britse coureur moet dan eerst maar eens beginnen met punten binnenhalen. ,,Hij is een goede coureur, maar de goede coureurs zijn ook diegenen die resultaten thuisbrengen. In het voetbal heb je goede spitsen die altijd de paal of de lat raken; ze kunnen gewoon niet scoren. En er zijn spitsen die aan de lopende band scoren. Hamilton is niet één van hen, op dit moment."

Lees ook:Briatore: Piquet moet nu echt wat laten zien
Lees ook:Omstreden Piquet wil nieuwe start
Lees ook:Quotes: ‘Een Rossi zou de Formule 1 goed doen’ (Briatore)
Lees ook:Thermometer: Massa speelt geen vieze spelletjes
Lees ook:Quotes: Briatore moet wereldkampioen worden

3 reacties op “Thermometer: Briatore maakt gehakt van Hamilton

  1. kimi

    helemaal mee eens. Dat arrogante ventje van een hamilton is veel minder goed dan iedereen loopt te roepen. Laat hij eerst maar eens overtuigend wereldkampioen worden, dan praten we verder. Maar dat zal dit jaar niet gebeuren..

      /   Beantwoorden  / 
  2. lewisfreak

    pffff… wat een flauwekul. Hamilton is gewoon supergoed, dat renault nu zulke slechte resultaten haalt…

      /   Beantwoorden  / 
  3. da-Vinci

    Wel wereld kampioen en de rest heeft t nakijken. lewis is niet zo goed als der shummi en zal dat ook nooit evenaren denk ik. maar vergeet niet dat hij wel de meeste races heeft uitgereden sinds hij F1 rijdt en dat kan je niet zeggen van kimi, massa , alonso enz enz.
    Massa is erg over het paard getild (iedereen bij ferrari trouwens) ze dachten wereld kampioen te worden maar HELAAS……
    toch werd het onze LEWIS

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.