Thermometer: Fittipaldi waarschuwt Ferrari voor de McLaren-fout

var iamInit = function() {try{initIamServingHandler(234,344,132732,”http://pis.picapp.com/IamProd/Resources/Css/css2.css”)}catch(ex){}}()

Emerson Fittipaldi talks to the media

var iamInit = function() {try{initIamServingHandler(234,344,132732,”http://pis.picapp.com/IamProd/Resources/Css/css2.css”)}catch(ex){}}()

Moet Kimi Raikkonen nu wel of niet in dienst van Felipe Massa gaan rijden? Zo ongeveer elk ademend object in de paddock doet er wel zijn zegje over. Ook Massa's landgenoot Emerson Fittipaldi – voormalig wereldkampioen. Volgens hem moet Ferrari kiezen voor een kopman, anders begaat de renstal de ‘McLaren-fout'.

Het is vrij simpel volgens de oude rot. ,,Soms kaapt Kimi punten weg voor Felipe en soms andersom", zegt hij in The Sun. ,,Dat is precies de fout die McLaren vorig jaar maakte met Lewis Hamilton en Fernando Alonso."

De 61-jarige raadt Ferrari dan ook aan te kiezen, voor het in hetzelfde wak stapt als McLaren. Maar of er naar hem geluisterd wordt, is maar de vraag.

Felipe Massa zegt de hulp van zijn Finse teammaat niet nodig te hebben: kan hem het schelen, hij doet het wel zelf. Raikkonen ondertussen zegt te strijden tot het einde, tot er ook in theorie geen procentje kans meer is dat hij de titel wint. Tja.

Lees ook:Thermometer: Stewart steekt Massa hart onder de riem
Lees ook:Thermometer: Domenicali gaat voor drie een-tweetjes
Lees ook:Stopwatch: kwalificatie Japan
Lees ook:Paparazzen: Hamilton-postzegels
Lees ook:Quotes: ‘Kimi is een mysterie’ (Ecclestone)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.