Thermometer: Ferrari-coureurs zijn weergaloos

Als we Ferrari’s teambaas Stefano Domenicali moeten geloven, zijn Kimi Raikkonen en Felipe Massa weergaloze coureurs. Je zou verwachten dat dat in 2009 de nodige stampei gaat veroorzaken, maar nee: alles zal op rolletjes lopen. Hoe? Geen idee.

,,Felipe Massa is heel fris en gemotiveerd”, vertelde Domenicali bij een Ferrari-evenement. ,,Hij is heel volwassen geworden afgelopen seizoen. Ik denk dat hij mentaal klaar is om met de druk van buiten en binnen om te gaan.”

,,Kimi kan niet wachten om weer in de auto te rijden”, vervolgt de Italiaan. ,,Hij wil laten zien dat hij zichzelf weer is, na het grapje van Luca di Montezemolo dat het zijn tweelingbroer was die aan het einde van vorig seizoen reed.”

Als het klopt wat Domenicali allemaal beweert, zouden Massa en Raikkonen nek-aan-nek op de titel afstevenen dit seizoen. Met het gevaar dat ze punten voor elkaar wegkapen, en Hamilton weer wint (de belangen van Kovalainen worden immers netjes onder het tapijt geveegd door McLaren).

Natuurlijk gelooft de teambaas niet dat dat zal gebeuren, maar beargumenteren kan hij dat niet. Conclusie: stilletjes zal er wel weer een kopman gekozen worden, zo tegen het einde van het seizoen.

Lees ook:Thermometer: Fittipaldi waarschuwt Ferrari voor de McLaren-fout
Lees ook:Quotes: Raikkonen boeit het niet wie er wint
Lees ook:Ecclestone zet geld op Massa
Lees ook:Thermometer: Raikkonen ‘zal wel zien’
Lees ook:Raikkonen terug in de picture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.