Ecclestone zet geld op Massa

2009 Wroom F1 Press Meeting - Day 5

F1-opperhoofd Bernie Ecclestone houdt ervan om voorspellingen te doen. Zo ook over dit seizoen. Als hij zijn geld op een van de coureurs moest zetten, zou het Felipe Massa worden. ,,Ik zie niet in waarom hij het klusje niet zou klaren”, aldus Ecclestone.

,,Brawn doet het goed, maar mijn geld zou ik weer op Felipe Massa zetten”, stelt Ecclestone in zijn prognose in de Daily Express. ,,Hij was vorig jaar snel, maar door de fouten van Ferrari miste hij de titel.”

,,Red Bull kan een grote verrassing zijn met Sebastian Vettel. Zet hem in een Ferrari en hij is net zo snel als iedereen die ze hebben”, vervolgt hij.

Van Raikkonen verwacht Ecclestone niet weer zo’n mager jaar. ,,Als Kimi Raikkonen een paar van de eerste drie races wint, zul je een heel andere Kimi zien.”

Tot slot de wereldkampioen Hamilton: daar komt het aan op de wel of niet goede vorm van zijn team. ,,Lewis Hamilton, die ik een goede wereldkampioen vond, zal er ongetwijfeld staan, mits McLaren zich verbetert. Als ze de eerste paar races niet mee kunnen, zal hij voor een gigantische klus komen te staan.”

Lees ook:Ferrari blundert in Spanje
Lees ook:Quotes: ‘Kimi is een mysterie’ (Ecclestone)
Lees ook:Button getipt voor titel
Lees ook:Seizoensprognose: Kimi Raikkonen
Lees ook:Hamilton grootste verdiener F1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.