Massa vindt Brawn GP grootste rivaal

F1 Testing

Aanstaande vrijdag mogen de Formule 1-motoren eindelijk ontbranden in Melbourne, voor de eerste Grand Prix. Ferrari gooit gezien de wintertests hoge ogen. Inderdaad, zegt Massa, zijn team staat er goed voor. Maar Brawn GP is zijn grootste concurrent voor de overwinning,v voegt hij toe.

,,Als je naar de testsessies kijkt, is Brawn GP zeker onze grootste concurrent”, vertelt de Braziliaan aan Associated Press. ,,Brawn GP begon als laatste, maar reed een seconde sneller dan ieder ander.”

Maar Ferrari hoeft niet voor Button of Barrichello onder te doen, want het ziet er allemaal pico bello uit, zegt de nummer twee van vorig jaar. ,,De auto is snel en constant. We hebben een paar racesimulaties gedaan en hadden toen geen problemen. We zijn klaar om het kampioenschap te beginnen.”

Over zijn grote tegenstrever van vorig seizoen, McLaren, is Massa lichtelijk verbaasd. ,,Veel mensen zeggen dat de tests niet zo belangrijk zijn als een raceweekend. Dat klopt, maar als je altijd achteraan rijdt, laat dat toch zien dat je het niet goed doet.”

Lees ook:Poll-uitslag: Vettel beter dan Button
Lees ook:Wistjedatje: Massa debuteerde als bediende in Formule 1
Lees ook:FIA: Auto’s Brawn, Williams, Toyota legaal
Lees ook:Ferrari staat in Italiaans ondergoed
Lees ook:Topteams geven titel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.