Quotes: Hamilton en Massa mokken over Singapore

Race
var iamInit = function() {try{initIamServingHandler(234,174,132606,”http://pis.picapp.com/IamProd/Resources/Css/css2.css”)}catch(ex){}}()

Al zijn ze elkaars grootste rivalen, Lewis Hamilton en Felipe Massa zijn het over één ding eens: Singapore wordt oersaai. Ze denken dat inhalen er nog lastiger wordt dan in Valencia. En dat was al zo'n rijd-je-lekker-mee-in-de-optocht-race.

Dit weekend staat voor het eerst de Grand Prix van Singapore op de kalender. Het is de eerste nachtrace in de Formule 1; dat klinkt nogal spectaculair. De kans is echter groot dat het een saaie bedoening wordt. Tenminste, als we de beide kampioenschapsrivalen moeten geloven.

,,Ik heb nooit op de baan in Singapore gereden, maar het zal er nog moeilijker worden om in te halen dan in Valencia", zegt Felipe Massa.

,,Inhalen wordt heel riskant, zoals op alle stratencircuits", vult Hamilton aan. ,,Er zal minder ingehaald worden dan op andere circuits waar we rijden."

Conclusie van de beide heren: het gaat aankomen op de kwalificatie. En aangezien regen eerder regel dan uitzondering is in Singapore, is dan alles mogelijk.

Lees ook:Thermometer: Massa en Hamilton in welles-nietes-discussie
Lees ook:Thermometer: Stewart steekt Massa hart onder de riem
Lees ook:Thermometer: Massa’s motto is ‘niet opgeven’
Lees ook:Uitslag tweede vrije training Maleisië
Lees ook:Thermometer: Hamilton moet meedogenloos zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.