Paparazzen: Honda bouwt onnozele gymzaal

Honda heeft op zijn hoofdkwartier in Brackley een nieuwe gymzaal geopend, om alle teamleden in opperste conditie te houden. De faciliteit beschikt over de modernste snufjes. Een bedenkelijk project. Als ze zich daar nu eerst eens op het racen gaan toeleggen.

De gym is drieĆ«neenhalf keer zo groot als de vorige. Het kostte twaalf weken om het ding te bouwen. Er staan 27 hoogmoderne toestellen, plus nog wat extra onderdelen. Er is een luxe airconditioningsysteem en ventilatiesysteem, een bijzondere muziekinstallatie, een – uiteraard – milieuvriendelijke vloerverwarming en nog veel meer blinkends en moois.

De ruimte is voor iedereen bedoeld: voor managers en monteurs, ontwerpers en marketeers, computermannen en financiƫnvrouwen, etc.

Natuurlijk zegt het team dat de zaal bevorderlijk is voor de prestaties in het seizoen, omdat iedereen fitter zal zijn. Maar denken ze nu echt dat een leuke fitnesszaal ervoor gaat zorgen dat ze niet meer achteraan rondtoeren maar opeens voor de punten kunnen gaan? Hadden ze al dat geld niet beter in een goede auto kunnen stoppen? Teamleden kunnen nog zo fit zijn, maar als de monteur fit is, is de auto waar hij aan sleutelt dat niet opeens ook. Jammer hoor.

Lees ook:Thermometer: Red Bull wordt derde
Lees ook:Trulli in zijn nopjes
Lees ook:Toyota titelfavoriet?
Lees ook:Quotes: Vettel wordt gepamperd
Lees ook:Niemand van McLaren bij feestje Dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.