Paparazzen: Kubica de bowler

Sports News - September 11, 2008
var iamInit = function() {try{initIamServingHandler(234,155,166312,”http://pis.picapp.com/IamProd/Resources/Css/css2.css”)}catch(ex){}}()

Robert Kubica heeft naast de racebaan nog een plaats waar hij in zijn element is: de bowlingbaan. Afgelopen week deed hij zelfs mee aan een professioneel toernooi in Wenen. Maar volgens de Pool zijn er meer coureurs die graag een balletje gooien.

,,Het is heel, heel technisch en echt moeilijk", zegt de Pool tegen bowlingdigital.com over de sport – die voor veel mensen niet meer is dan een spelletje. De BMW-coureur neemt het dan ook uiterst serieus. Anders zou hij niet aan grote toernooien meedoen.

Naar eigen zeggen is hij echter niet de enige uit de paddock die van bowlen houdt. ,,Ik heb wel eens met Lewis (Hamilton) gespeeld toen we in de F3 reden, vijf of zes jaar geleden. Ik weet dat Rubens Barrichello een beetje speelt en heb gehoord dat Michael Schumacher twee banen in zijn huis heeft aangelegd. Alleen ik weet niet of dat waar is."

Kubica's makker Fernando Alonso speelt ook, maar niet met hem. ,,Hij wil niet, want hij is niet goed. Hij houdt er niet van dat ik hem versla…"

Lees ook:Quotes: Voor Kubica telt alleen de titel
Lees ook:Kubica vindt zich geen favoriet
Lees ook:Uitslag tweede vrije training
Lees ook:Wil Alonso naar Ferrari?
Lees ook:Kubica mokt over prestatie BMW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.