Alonso is het zat bij Renault

F1 2009 - Rd6 Monaco GP - PracticeVolgens de Spaanse pers raakt Fernando Alonso’s geduld langzamerhand op bij Renault. Hem was een snelle auto beloofd, maar vooralsnog rijdt hij vooral in het middenveld rond. En dat is hij zat. Teambaas Flavio Briatore heeft hem nu gezegd dat er in Turkije een betere wagen afgeleverd wordt en dat Renault tegen het einde van het seizoen een races winnende auto heeft, maar Alonso lijkt er weinig van te geloven, volgens uitspraken van hem in El Mundo. ,,Ik denk dat alles min of meer hetzelfde blijft. Dat gebeurde ook in Barcelona: iedereen beloofde van alles, maar alles bleef hetzelfde.”

De Spanjaard haaste zich wel om in Diario AS te zeggen dat hij nog steeds gemotiveerd is. Maar ook daar voegde hij toe: ,,Ik ben moe om steeds achtergelaten te worden.”

De geruchten dat Alonso volgend seizoen al bij Ferrari zou gaan rijden, worden daarmee weer gevoed. En de Spanjaard zelf lijkt er ook minder afwijzend tegenover te staan. Dat Alonso volgens vele Ferrari-fans van harte welkom is bij het team (aldus een poll van een Italiaans dagblad), vindt de coureur wel ‘spannend’.

Lees ook:Marktdeal: Alonso blijft bij Renault
Lees ook:Marktpraat: Alonso sloeg aanbod Ferrari af
Lees ook:Quotes: Hamilton grootste rivaal Alonso
Lees ook:Marktpraat: Alonso blijft vrijwel zeker bij Renault
Lees ook:Marktpraat: Bourdais’ toekomst positief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.